Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, wytrawny deser na wielkie okazje :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 50
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 50
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Żelatynę namaczamy przez kilka minut w zimnej wodzie. Następnie przekładamy ją do kąpieli wodnej i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia się żelatyny. Wino przelewamy do miski lub garnka i delikatnie wlewamy żelatynę (wino może trochę się spienić), mieszamy. Rozlewamy wino do kieliszków lub salaterek i wkładamy owoce. Gotowe deserki należy włożyć do lodówki na ok. 3 godziny. Smacznego!!!