Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szałot – sałatka jarzynowa"
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 11
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 11
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki wyszorować i nie obierając, wstawić do gotowania. Ugotować do miękkości. Ostudzić, osączyć, obrać.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Cebulę i jabłko obrać. Wszystkie pokroić w drobną kostkę i wymieszać. Ogórki pokroić w kostkę, dokładnie osączyć z nadmiaru soku. Groszek odcedzić.
Wszystkie dokładnie wymieszać, dodać majonez, sól i dużo pieprzu. Schładzać w lodówce przez minimum 3 godziny. Sałatkę bardzo często podaje się do pieczonych frankfurterek, czyli małych kiełbasek.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium