Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti carbonara po 3. roku"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Składniki
Pieczarki umyj, pokrój w kostkę i podsmaż. Szynkę pokrój w paski. Makaron ugotuj i odcedź. Makaron, szynkę oraz pieczarki podgrzewaj na maśle na wolnym ogniu.
Śmietanę wymieszaj z jajkiem, zmiażdżonym czosnkiem i żółtym serem, a potem połącz z makaronem.
Całość przełóż do żaroodpornego naczynia i zapiekaj 30 minut w piekarniku w temperaturze 180°C. 6. Spaghetti podawaj posypane natką.Źródło: Mam dziecko