Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość długi czas przygotowania tej potrawy rekompensuje jej niesamowicie orzeźwiający smak.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 292
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 292
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Składniki
Zimną wodę z cukrem doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 min, ostudzić. Kiwi obrać, jedno zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Pure połączyć z syropem i szampanem. Sorbet zamrażać 3-4 h często ucierając łyżką. Przed podaniem sorbet zmiksować, nakładać do szprycy i wyciskać do pucharków.