Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sok jabłkowo-marchwiowy po 4. miesiącu"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5335
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5335
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Składniki
Marchewkę i jabłko dokładnie wyszoruj pod bieżącą wodą, obierz, a następnie ponownie opłucz.
Za pomocą sokowirówki wyciśnij z obranych produktów sok. Jeśli nie masz takiego urządzenia, zetrzyj warzywo i owoc na tarce o drobnych oczkach, a następnie odciśnij sok przez gazę lub bardzo gęste sitko.
Do świeżo wyciśniętego soku dla dziecka możesz dodać odrobinę, np. 20 ml niegazowanej wody mineralnej dla niemowląt.Źródło: Mam dziecko