Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodka szczęka krokodyla"
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1347
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 125
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1347
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 125
Składniki
Czekoladę roztop i rozsmaruj na folii. Odstaw do lodówki, a następnie wykrój z niej trójkąty. Posyp je kakao i cukrem pudrem.
Śmietanę ubij z cukrem i serkiem mascarpone.
Żelatynę rozpuść w dwóch łyżkach wrzątku, po czym ostudź i wymieszaj z masą kremową.
Umieść całość w szprycy i wyciśnij z niej kulki. Nałóż je na plastry truskawek, umieszczone na płatkach czekolady.Źródło: Kurier TV