Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Serowy przysmak z bakaliami"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Zagotuj mleko z wanilią. Jaja roztrzep ze śmietaną i wlej powoli do gotującego się mleka. Gotuj, aż oddzieli się serwatka. Ostudź. Ser odciśnij za pomocą gazy.
Utarte z cukrem masło, bakalie i skórkę wymieszaj z serem. Formę wyłożoną gazą napełnij masą, wstaw do lodówki na 3 godz. Udekoruj owocami.Źródło: TV14