Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Składniki
Ser wyłożyć na drobne sito. Pozostawić na noc, żeby pozbyć się serwatki. Białą czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Jajka utrzeć z cukrem na puch. Dodać ser, czekoladę, sok z cytryny, mąkę ziemniaczaną i wszystkie składniki połączyć. Masę przełożyć do wysmarowanej masłem foremki. Na dno piekarnika postawić naczynie z wodą. Pieczenie 15 min w temperaturze 180 stopni i następnie zmniejszyć temperaturę do 160 stopni i piec jeszcze ok 60 min. Sernik wystudzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Po wyjęciu z tortownicy schłodzić w lodówce. Można osypać cukrem pudrem. Smaczne.