Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dietetyczny sernik. bardzo lekki i bardzo alternatywny. dla odważnych!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową. Cukinie kroję w plastry. Na rozgrzaną patelnię wlewam trochę wody, dodaję cukinię, solę lekko i odparowuję. Studzę. Banan rozgniatam na miazgę. Piekarnik rozgrzewam do 150 stopni Celsjusza. Wszystkie składniki nakładam do malaksera. Miksuję do połączenia i rozdrobnienia cukinii. Wylewam na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Piekę 75 minut. Pozostawiam w uchylonym piekarniku na 30-40 minut. Chłodzę przez noc w lodówce.