Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z wędzonym łososiem i granitą"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Składniki
Napój aloesowy przelej do miseczki i zamroź. Następnego dnia pokrusz go widelcem i wstaw do zamrażarki, przynajmniej na 2 godziny.
Awokado obierz i pokrój. Przełóż do miski. Dodaj część soku z cytryny i oliwy oraz sól do smaku. Delikatnie wymieszaj.
Odłóż 2 łyżki kiełków. Resztę wyłóż na duży półmisek. Następnie ułóż plastry łososia.
Posyp pokrojonym awokado i krążkami dymki. Skrop resztą oliwy i soku z cytryny. Posyp granitą z napoju aloesowego i pozostawionymi kiełkami.Źródło: Olivia