Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z makaronem, fasolką i groszkiem"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 27
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 720
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3807
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 434
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2290
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 27
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 720
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3807
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 434
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2290
Składniki
Makaron gotuj w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Szparagi osącz z zalewy, pokrój na mniejsze kawałki. Fasolkę ugotuj w naczyniu na parze. Ostudź, pokrój na kawałki.
Makaron delikatnie wymieszaj z fasolką, szparagami i groszkiem bez zalewy. Sałatkę dopraw do smaku. Możesz ją podać samą lub z sosem przygotowanym z oleju, soku z cytryny, soli i pieprzu.Źródło: Dobry Tydzień