Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z chrupiącym boczkiem"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 301
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5011
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 301
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5011
Składniki
Ziemniaki ugotuj w koszulkach, gdy wystygną obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową pokrój na małe kawałki, ugotuj al dente i odłóż w ciepłe miejsce.
Boczek pokrój na kawałki i podsmaż na patelni. Gdy się zarumieni, zdejmij z gazu i odstaw.
W talerzu ułóż warstwę ziemniaków. Na nią wyłóż fasolkę. Na wierzch połóż jajko sadzone i kawałki boczku. Całość posyp posiekanymi ziołami i pieprzem.Źródło: Na żywo