Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z awokado i tuńczykiem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Tuńczyka odsącz z zalewy i wrzuć do miski. Miąższ awokado pokrój w kosteczkę, skrop sokiem z cytryny. Oczyść pora, pokrój w ukośne plasterki. Tuńczyka wymieszaj z awokado, porem i posiekanym koperkiem. Oprósz czerwonym pieprzem i skrop oliwą. Podawaj z bagietką.Źródło: Na żywo