Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład zdrowego deseru, którego aż szkoda nie zrobić gdy jest sezon na arbuza. :)
Tiramisu to tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, z przepysznym kremem...
Odsłon: 15618
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 45
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1601
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 92
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 305
Tiramisu to tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, z przepysznym kremem...
Odsłon: 15618
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 45
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1601
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 92
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 305
Składniki
1. Przygotować sos z soku z cytryny, miodu oraz imbiru. Ja starłam imbir na tarce, zalałam go małą ilością wrzątku, dodałam do pozostałych składników przelewając przez sitko. Można użyć tez sproszkowanego imbiru. 2. Odstawić sos na czas przygotowywania owoców. 3. Owoce obrać ze skórki oraz usunąć z nich pestki i gniazda nasienne. 4. Owoce pokroić w kostkę, zalać sosem i gotowe. Smacznego! :)