Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Cebulę pokrój cieniutko w półksiężyce, włóż do miseczki i zalej sokiem z limonek. Odstaw. Miąższ arbuza, ogórki i ser feta pokrój. Włóż do miseczki, dodaj oliwki oraz posiekane zioła.
Dodaj cebulkę i polej różowym już sokiem z limonki. Na koniec skrop sałatkę oliwą i dopraw świeżo zmielonym pieprzem.
• 10 minut • dla 4 osób • cena ok. 22 zł.Źródło: Show