Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka marchwiowa"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 94
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 94
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Składniki
Marchew obierz, umyj, a następnie pokrój wzdłuż na cienkie plastry za pomocą obieraczki do warzyw.
Por potnij w plastry razem z selerem naciowym.
Wszystkie przygotowane warzywa zblanszuj.
Wymieszaj je z posiekaną natką pietruszki oraz pokrojonym w kostkę mango.
Do małego rondelka wlej ocet ryżowy. Podgrzej go na małym ogniu. Następnie dodaj łyżkę miodu. Kiedy się rozpuści, połącz z sokiem pomarańczowym.
Polej sałatkę sosem i podawaj posypaną pieprzem.
Czas przygotowania: 25 min ., ilość kalorii na 1 porcję: 190 , stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax