Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z warzywami po 2. roku"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 60
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2095
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 60
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2095
Składniki
Jarzyny umyj pod bieżącą wodą, obierz, opłucz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
Warzywa włóż do wrzącej wody. Dodaj do nich zielony groszek i umytą, drobno posiekaną natkę pietruszki. Całość ugotuj.
Do wywaru warzywnego delikatnie włóż pokrojoną na większe kawałki rybę. Dodaj przecier pomidorowy i masło.
Gotuj wszystkie dotąd, aż ryba będzie miękka.
Rybę z warzywami podawaj z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
<strong>Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk</strong>Źródło: Mam dziecko