Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 110
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 353
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 110
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 353
Składniki
Margarynę,śmietanę,mąke i cukier posiekac.Zagniesc ciasto i włożyc do lodówki na 7godz.Po upływie czasu ciasto rozwałkowacna grubosc 0,5cm I wyciąc paski o dł.20cm.Śmietane ubic z usztywniaczem i cukrem, zchłodzic.Paski ciasta nawinąc na foremki do rurek.Piec 20-25min.w 180st.Ostudzone ciasto naszprycowac bitą śmietaną i posypac pudrem.