Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z masą serowo-jajeczną"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
25 min • Porcja 170 kcal • Koszt porcji ok. 1 zł • Przepis na 20 porcji.
Jajka gotuję na twardo, obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach. Dodaję do nich ser, również grubo starty. Doprawiam solą i pieprzem do smaku, dodaję 3 łyżki majonezu, mieszam.
Gotową pastę wykładam na plasterki szynki konserwowej. Zwijam w ruloniki i przewiązuję szczypiorkiem.
Są proste do zrobienia, ale bardzo efektowne! U mnie błyskawicznie znikają ze stołu. Marta Sztabińska z GrajewaŹródło: Kobieta i życie