Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 211
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 211
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać razem, zagnieść ciasto, następnie podzielić na pół, zawinąć w folię i schować do lodówki na 15 minut,
wyjąć ciasto z lodówki, rozwałkować na grubość około półtora centymetra, pociąć na paski, następnie wyciąć kwadraty, z których uformujemy rogaliki
gotowe rogaliki ułożyć na blasze, wyłożonej papierem do pieczenia
piec w temperaturze 180 stopni, przez 15 minut, do zarumienienia.