Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Na oleju przesmaż pokrojoną w drobną kostkę cebulę ze zmiażdżonym czosnkiem.
Dodaj umytą i pociętą w grubą kostkę paprykę. Gdy zmięknie, dołóż pokrojoną cukinię oraz bakłażana.
Zalej całość pokrojonymi pomidorami z sosem.
Na koniec wymieszaj potrawę z solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i szczyptą chili.
Ratatouille podawaj ze świeżą bagietką.Źródło: Telemax