Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4917
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 839
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4917
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 839
Składniki
Połowę mleka zagotować, następną część rozrabnić z budyniem Do gotującego się mleka wlać budyń. Herbatniki rozłożyć, każdy osobno smarujemy mlekiem skondensowanym. Margarynę utrzeć z budyniem, dodać cukier aby masa była slodka . Następnie smarujemy na mleko masę budyniową i przykrywamy herbatnikiem.Herbatniki można również polać polewą czekoladową, ja niestety nie miałm jej pod ręką:)