Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpety cielęce po 1. roku"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Składniki
Koperek dokładnie umyj pod bieżącą wodą i posiekaj.
Jajko dokładnie umyj, a następnie sparz wrzątkiem.
Cebulę umyj, obierz i drobno posiekaj lub zetrzyj na tarce.
Do zmielonego mięsa dodaj posiekany koperek, cebulę i jajko.
Wymieszaj dokładnie wszystkie , a następnie uformuj z masy niewielkie mięsne kuleczki.
Wkładaj klopsiki do ok. 500 ml wrzątku i gotuj do miękkości.
Podawaj z ugotowaną na sypko kaszą gryczaną oraz surówką ze świeżych warzyw.Źródło: Mam dziecko