Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te naleśniki jest bardzo szybki i prosty. Naleśniki z tego przepisu wychodzą pyszne i szybko znikają. Polecam
mikser, naczynie na ciasto, patelnia, chochelka,
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 284
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 166
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 284
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 166
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do naczynia. Następnie zmiksować na gładką , jednolitą masę. Patelnię dobrze rozgrzać z niewielką ilością oleju, nakładać porcje masy i rozprowadzić po całej powierzchni patelni. Smażyć cienkie naleśniki na złoty rumiany kolor. Smacznego
Przygotowanie ciasta.
Naleśniki po usmażeniu gotowe do nadziewania i konsumpcji.