Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Precelki to doskonała przekąska nie tylko dla dzieci.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 286
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5440
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 286
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5440
Składniki
Masło utrzeć z cukrem.
Dodać mąkę , kakao i jajka. Wyrabiać ręcznie. Schłodzić w lodówce 15 minut.
Kawałki ciasta rolować, aż powstaną wałeczki. Zawijać jak precelki. Z przepisu wychodzi około 60 sztuk.
Piec około 10 minut w 190 st. Wystudzić na kratce. posypać cukrem pudrem.