Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Postna kapusta"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 220
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 220
Składniki
Grzyby zalej pól l wody i gotuj godzinę na małym ogniu pod pokrywą. Co jakiś czas sprawdzaj, czy nie przywarły.
Dołóż poszatkowaną kapustę kiszoną i dolej 1,5 l wody. Dorzuć posiekaną cebulę oraz przyprawy. Po godzinie wymieszaj potrawę z olejem i podawaj.
80 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200
<strong>Joanna Tokarz z Ptaszkowa</strong>Źródło: Super TV