Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidory ze szpinakiem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Z pomidorów zetnij kapelusze i wydrąż miąższ. Środek dopraw solą.
Pieczarki potnij w drobną kostkę i zeszklij na oliwie razem ze szpinakiem i posiekanym czosnkiem.
Ostudzony farsz wymieszaj z przyprawami i jajkiem. Nałóż go do pomidorów z mozzarellą i zapiecz.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190
Małgorzata Kwiatkowska z KrapkowicŹródło: Super TV