Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomarańczowo-czerwono-zielona sałatka"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 293
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 267
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 293
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 267
Składniki
do przygotowania sosu wlej do słoika i energicznie wymieszaj. Granat obierz, wyłuskaj pestki. Łososia i suszone pomidory drobno posiekaj.
Awokado obierz ze skórki, wyjmij pestkę, pokrój. Do dużej miski włóż mieszankę sałat i resztę składników, skrop sosem i delikatnie wymieszaj.
Do sałatki zrób bagietki czosnkowe. Przygotuj je sama w domu. Masło połącz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bagietkę ponacinaj, pomiędzy nacięcia włóż masło i piecz w piekarniku w 180°C przez 5-10 minut.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień