Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 89
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i żółtkami. Do utartej masy dodawać mak i mąki z proszkiem do pieczenia.
Z białek ubić pianę i delikatnie wymieszać z masą.
Wyłożyć do formy (36X12) posmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180-200 stopni około godziny.