Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 200
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20963
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 200
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20963
Składniki
CIASTO: Jajka ubić z cukrem mikserem do białości i powoli dodawać resztę składników. Dobrze zmiksować
KRUSZONKA: Margarynę połączyć z cukrem, mąką i wiórkami i lekko rozetrzeć palcami by powstały kruszyny.
Ciasto wylewamy na blachę (40x25). Ułożyć na cieście jabłka i i posypać kruszonką. Włożyć do nagrzanego piekarnika w temp 180-190 stopni (góra-dół). Piec na zloty kolor.