Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pikantne szaszłyki z warzywami"
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 13
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 576
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 13
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 576
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Składniki
Wymieszaj sól, pieprz, ostrą paprykę w proszku, czosnek granulowany, kolendrę mieloną, sos sojowy i olej. Dodaj sok z cytryny, miód i całość wymieszaj. Paprykę pokrój na kawałki i przełóż do marynaty, dodaj obraną ze skórki i pokrojoną cukinię oraz posiekaną na plasterki cebulę.
Dynię obierz ze skóry i pokrój w kostkę. Warzywa wymieszaj w marynacie, odstaw na godzinę. Nabijaj na patyczki, piecz 60 minut pod przykryciem w temp. 180 °C.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień