Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz nietypowego pomysłu na deser, skorzystaj z przepisu na pianki w czekoladzie. Te puszyste kawałeczki przygotujesz błyskawicznie, miksując przezroczystą galaretkę. Prościej już się nie da!
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1222
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 432
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 81
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 297
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1222
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 432
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 81
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 297
Składniki
Do gorącej wody wsyp galaretkę i zmiksuj na sztywną pianę.
Przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównaj masę z góry i włóż na 3 godziny do lodówki.
Czekoladę rozpuść wraz z olejem kokosowym, następnie odstaw do przestygnięcia.
Po upływie 3 godzin wyjmij piankę z lodówki i pokrój na mniejsze części. Każdą z nich zamocz w czekoladzie i odłóż do stężenia.