Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pascha z migdałami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Żółtka wbij do kubka, utrzyj z cukrem pudrem i waniliowym. Połącz ze śmietaną. Wstaw naczynie do rondla z wrzątkiem, masę wymieszaj.
Połącz ją z twarogiem i pozostałymi składnikami.
Przełóż paschę do wysokich szklanek i wstaw ją na noc do lodówki. Następnego dnia udekoruj według uznania.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 220. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax