Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryki nafaszerowane kaszą"
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 22
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 84
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7178
Polecam.
Odsłon: 1745
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 22
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 84
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7178
Polecam.
Odsłon: 1745
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Składniki
?Papryki umyj, przekrój na połówki i usuń gniazda nasienne. Kaszę kuskus przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzej ma sło, po czym wrzuć pokrojony szpinak i przeciśnięty przez praskę czosnek. Duś kilka minut.
Cebulę obierz, drobno posiekaj, a potem zeszklij na oleju. ?Marchew oraz pieczarki zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Seler naciowy potnij w paski. Dorzuć do ce- buli, podsmaż je i połącz z kaszą oraz szpinakiem. Dopraw, posyp serem. Napełnij papryki farszem. Zapiecz w piekarniku rozgrzanym do 190°C .
<strong>Czas przygotowania: 45 min Ilość kalorii na 1 porcję: 250 Stopień trudności: łatwe</strong>Źródło: Telemax