Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 21
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Składniki
Kostkę sojową zagotuj przez 5 minut w osolonym wrzątku i odcedź. Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę i czosnek, dodaj papryki i oprósz ziołami. Chwilę podsmaż i zalej przecierem pomidorowym.
Oddzielnie przesmaż ugotowaną kostkę sojową i dodaj do reszty warzyw. Dopraw solą, pieprzem i papryką, gotuj przez 10 minut. Podawaj z pieczywem.Źródło: Na żywo