Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Papryka z mięsnym nadzieniem"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 76
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 76
Składniki
Mielone mięso włóż do misy. Dodaj pokrojony w kostkę boczek i 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, a potem imbir i fenkuł. Całość dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Papryki umyj i przekrój na pół. Oczyść z gniazd nasiennych. Następnie napełnij je masą mięsną i ułóż w brytfannie wysmarowanej oliwą. Obok rozłóż resztę ząbków czosnku.
Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 30 minut. Przed podaniem papryki posyp świeżym koperkiem. Podawaj z pieczonymi ziemniakami i sałatą.Źródło: Na żywo