Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka z bryndzą"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, solą i bazylią.
Papryki umyć, ściąć wierzchy, starannie usunąć gniazda nasienne. Nadziać przygotowanym farszem, wstawić na godzinę lub dwie do lodówki.
Papryki pokroić na cienkie plastry. Układać kolorami na przemian na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypać posiekaną zieleniną. Podawać z chlebem razowym lub świeżymi tostami z masłem.Źródło: Twoje Imperium