Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Papryka faszerowana serkiem"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 169
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 218
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 169
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 218
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
Papryki umyj, przetnij wzdłuż na pół i oczyść z gniazd nasiennych.
Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju, po czym wymieszaj z serem i przyprawami.
Umieść przygotowany farsz w wydrążonych paprykach.
Na wierzchu umieść plastry pomidora i skrop je oliwą.
20 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV