Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 290
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 290
Składniki
Żelatynę wymieszaj z dwiema łyżkami zimnej wody.
W rondelku połącz kremówkę, mleko, dwa rodzaje cukru oraz nasionka wanilii.
Gotuj do czasu, aż zacznie wrzeć, po czym wymieszaj całość z żelatyną. Wlej masę do miseczek i zostaw w lodówce do stężenia.
Gotowy deser podawaj z truskawkami i sosem.
Czas: 40 min. 1 porcja = 250 kcal.Źródło: Kurier TV