Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mmm…Kocham pączki !!! ( w sumie to sama wyglądam jak taki wielki pąąączek ???? ) . jak mój Mężuśki stwierdził, że są to najlepsze pączki jakie zrobiłam – zgadzam się z Nim ! Pączki zniknęły w tym samym dniu co zostały upieczone ???? Pączusie są pyszne , serowe a cukier cynamonowy dodaje im charakterku ????
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
1. Wszystkie składniki na pączki dodaj do malaksera. I miksuj około 2 minut. 2. Olej rozgrzej w wysokim rondlu. Wrzuć obranego ziemniaka. 3. Ręce namocz w wodzie, i odrywaj z ciasta porcję i formuj kulki. Wrzucaj po kilka sztuk na olej i smaż na złoto. 4. Usmażone pączki kładź na ręcznik papierowy by odsączyć je z tłuszczu. 5. Cukier wymieszaj z cynamonem. Pączki obtaczaj w cukrze.