Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te pączki znalazłam w gazecie,troszkę go zmieniłam,zamiast rodzynek dodałam zurawinę.Pączki są chrupiące i bardzo smaczne.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
z e wszystkich składników zagnieść ciasto.pod koniec wyrabiania dodać żurawinę,jeszcze raz szybko zagnieśc ,przykryć ściereczką i odstawic do wyrośnięcia
do głębokiego rondla wlać olej ,rozgrzać łyżkę namoczyć w oleju,nabierać niezbyt duże porcje ciasta i wk ładać do rondla,smazyc na złoty kolor
usmazone pączki połozyc na ręcznik papierowy,cukier puder wymiwszać z cynamonem obsypać pączki i podawać