Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała rzecz, a cieszy - delikatne trufelki z serka i orzechów. Niezwykle szybki i prosty do przygotowania deser.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Serek utrzeć z cukrem pudrem i kakao. Dodać orzechy, wymieszać. Gdy masa jest zbyt rzadka dodać musli i wymieszać. Odstawić do lodówki na 2-3 godziny, by stężała. Gdy masa orzechowo-serowa jest już dostatecznie twarda, odrywać z niej kawałki wielkości orzecha włoskiego, formować kulki. Obtaczać w czekoladzie, wiórkach kokosowych, kakao lub dekoracjach cukrowych, można też udekorować je migdałami. Trufle przechowywać w lodowce.