Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiane i przez dzieci i dorosłych, łatwe w przygotowaniu
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 813
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1708
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 813
Składniki
Smażymy naleśniki na "blado", tj. mieszamy mleko, wodę mineralną, 2 jaja, z mąka.
Farsz: twaróg rozdrobnić, dodać żółtko, serem homogenizowany, cukier i cynamon. Wymieszać. Owoce pokroić w kostkę i odcedzić jeśli mamy owoce mrożone lub w puszce). Dodać do sera. Wymieszać.
Nakładać farsz na naleśnik i zwinąć w trójkąt. Ułożyć na blaszce.
Naleśniki wkładamy do piekarnika, temp. ok. 150 stopni na 15 min.
Dekorujemy cukrem pudrem i zajadamy. Możemy na wierzch dać owoce. Smacznego.