Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze gofry na świecie, pyszne chrupiące.
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 429
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 762
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 121
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 429
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 762
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 121
Składniki
Jajka ubijamy razem z cukrem, solą oraz wanilią na puszystą masę. Ubijamy ok.10min. Do ubitej masy dodajemy olej oraz wodę. mąkę mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i porcjami dodajemy do masy cały czas mieszając. Masę nalewamy do gofrownicy i wypiekamy na złoto brązowy kolor. Upieczone gofry studzimy na kratce by zostały chrupiące. Ilość masy wystarcza na 8 gofrów.