Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Na podwieczorek: sałatka z cytrusami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Owoce umyj pod bieżącą ciepłą wodą i obierz ze skórki (z wyjątkiem jabłka i granata). Pomarańczę, grejpfrut i mandarynki podziel na cząstki, banan, kiwi i jabłko pokrój na kawałki. Wydrąż pestki z granata. Wymieszaj wszystkie , skrop sokiem z cytryny, posyp orzechami.Źródło: Tina