Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w wykonaniu deser na każdą okazję.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Zagotować sok z winogron i rozpuścić w nim żelatynę, lekko schłodzić.
Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem, połączyć z sokiem winogronowym.
Kiedy mus zacznie tężeć nakładać go do pucharków, dekorować gałązkami mięty.