Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser bardzo delikatny i smaczny:)
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 31
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 127
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6658
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1295
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 31
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 127
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6658
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1295
Składniki
Odmrożone jeżyny zblendować. z cukrem. Galaretki rozpuścić w 1/2 szkl.wrzątku.Ponieważ wody jest bardzo mało ja jeszcze podgrzewałam na palniku do całkowitego rozpuszczenia galaretek. Do jeżyn dodać jogurt oraz galaretki i zblendować. Łyżką nakładać do foremek i odstawić do całkowitego stężenia.
Smacznego życzę!