Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki gotowe w kilka chwil.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 358
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 358
Składniki
W jednej misce połączyć składniki suche, czyli mąkę, proszek do pieczenia, cukier, cukier waniliowy. W drugiej misce składniki mokre: mleko, jajko, olej. Do suchych składników dodać mokre i wymieszać ciasto. Formę do muffinek wyłożyć papierowymi papilotkami. Do każdej foremki nałożyć po łyżce ciasta, włożyć po 2 wisienki i przykryć resztą ciasta. Muffinki piec ok. 30 minut w temp. 180°C.