Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wiśni w spirytusie sprawia, że jednak nie są to babeczki dla każdego, ale i tak polecam!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 15
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 15
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Jaja zmiksować z olejem i mlekiem. W misce wymieszać mąkę z cukrem i proszkiem do pieczenia. Produkty sypkie przesypać do mokrych i zmiksować.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i po 3 wiśnie. Na końcu nakładamy ponownie po łyżce ciasta.
Piec w temp.190 stopni przez ok. 25-30 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!