Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki idealne na szybki deser
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1160
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1160
Składniki
Jajo roztrzepać z cukrem. Następnie dodać mleko i stopione masło, wymieszać. Na końcu dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość połączyć.
Do papilotek rozłożyć ciasto, następnie kłaść po łyżeczce serka i pokrojone brzoskwinie. Muffinki piec w temp. 190 stopni przez ok. 25-30 min.